hofmann Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 As dori sa cer si eu sfatul vostru ! Am un radio-cas. auto marca Seltron la care radioul era in banda vestica ( FM-ul ) si cineva mi l-a tras in banda estica, acum vreo 17 ani , poate chiar mai mult ! Acum as dori sa-l refac pe banda vestica ! Pot spune ca are variabilul din 6 condensatori de ceramica cu miez de ferita , miezurile deplasandu-se concomitent; acel mester care mi l-a operat (fie-i tzarana usoara), mi-a zis la acea vreme ca a schimbat cv. condensatori dar n-a notat ce valori aveau cei originali . Sunt sanse sa-l mai vad vreodata cu FM-ul in banda vestica ? va multumesc anticipat pt. raspunsuri ! Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 1- ce legatura are radio-cass-ul cu alimentatoarele?2- da se poate reveni, cu conditia sa aveti schema aparatului. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Mutat la Vintage tranzistorizat Link spre comentariu
str8klaw Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 nu inteleg de ce va intereseaza banda vestica de moment ce ne aflam in est.. Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 str8klaw..... pentru ca majoritatea posturilor radio pe UUS transmit pe frecvente cuprinse intre 88-108mhz,banda vest sau CCIR! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 nu inteleg de ce va intereseaza banda vestica de moment ce ne aflam in est.. Asta este cel mai tare raspuns. Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 La zeci de ani dupa terminarea WWII s-au gasit gasit niste soldati japonezi uitati prin jungla, care înca se mai credeau în razboi cu americanii.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum