gerbil Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 1. In copilarie (1990) am primit de la o matusa un casetofon (care fusese al ei) cred ca facut in anii '80. Am multe amintiti placute legate de el si tare mi-as dori sa imi aduc aminte marca sa gasesc macar o poza daca nu chiar aparatul de vanzare la cineva. Apelez la voi, poate ati avut sau v-a trecut prin mana asa ceva in acea perioada. Era nemtesc sau japonez, numai tin minte exact, format normal care sta in picioare, dreptunghiular, mono cu un singur difuzor, pe fata avea doar doua butoane volum si ton (din acelea care se invart), parca avea si un ac care se misca cand inregistram prin microfon. Sus avea butoanele normale de caseta, patrate mari, iar butonul rec era rosu, rotund si mai mic. Pe o parte avea mufe de tip jack, pt casti, microfon, line in si un butonas care numai stiu ce facea. Era doar casetofon, fara radio. Sus avea o panglica metalica unde scria marca, apoi carcasa normala care era albastra iar jos inca o panglica mai subtire metalica. Capacul spate era negru. Mecanismul era complet de fier.2. M-a prins febra casetofoanelor vechi si as dori sa imi iau unul din nostalgie, dar nu foarte scump, nici foarte mare (exclus deck), dar sa fie unul durabil cu mecanism de fier, vechi (nu ca porcariile din anii 90 cu mecanisme de plastic) si sa se auda bine. Ce model mi-ati recomanda? Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Vei gasi ceea ce cauti aici: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=anunturi&tip=2 Inchid acest subiect pana cand o sa cumperi unul si o sa revii cu intrebarile... La cerere am redeschis topicul... Link spre comentariu
gerbil Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum