rares01 Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 va salut!cuptorul a avut magnetronul ars , am cumparat altul identic pe care l-am montat.acum cuptorul functioneaza partial in sensul ca nu incalzeste.. siguranta este intacta condesatorul si dioda aferenta au fost schimbate , ce as mai putea verifica ? Link spre comentariu
asyx Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 ceva rezistenta arsa pe circuitul de alimentare,unde este releul?eventual contactul releului? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Cum a spus si colegul mai sus, verifica traseul de alimentare al transformatorului de inalta, acum sigur nu se alimenteaza.Ai schema lui lipita pe interiorul carcasei. Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 acolo totul este perfect functional am verificat ,eu zic ca si magnetronul se alimenteaza n-am multimetru pt tens inalta dar cand pun bornele de la multimetru in locul unde se alimenteaza magnetronul se vede prezenta tensiunii Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Pai nu trebuie sa masori inalta tensiune neaparat. Poti verifica prezenta tensiunii de retea la bornele trafului de inalta.Verifica si tensiunea de filament la bornele magnetronului, e usor de masurat fiind de cativa volti. Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 trafu se alimenteaza corect..225 v insa firele care vin la bornele magnetronului scot o tens fluctuanta intre 0-5 v Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Pune un bec de 3,5-6V pe infasurarea de filament ca sa te convingi ca ai tensiune corecta. Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 cu bec am asa 2,7 -2,8 Vca Link spre comentariu
asyx Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 dumneavoastra ati schimbat magnetronul? Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 da.. la trafo era una din bornele de 220 ruginita si oxidata Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 ..se mai intampla si staff-ului . Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 poate m-am exprimat gresit, dar borna aceea am remediato inainte de a schimba magnetronul deci problema persista Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Cauta sa cureti sa ajungi la conductorul din bobinaj dupa care refaci lipitura la borna; verifica din aproape in aproape cu ohmetrul pus pe o scala ceva mai mare fata de borna valida. Succes. Link spre comentariu
niki4 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Posibil magnetron nou defect, s-a mai intalnit,vedeti magnetii de la magnetron nu cumva se misca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum