Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trafo linii 6174V 5003W BSC29 N2464

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinellll

7

• palcu ion

2

• Toni Marginean

1

Multumesc pentru raspuns,insa este posibil ca cel de pe net sa fie cu pinul 7 neconectat.Toate schemele gasite au trafo cu pinul 7 neconectat.Ma gandeam daca cineva a incercat o adaptare.Voi incerca totusi o adaptare cu NX-4521//Z de la Sony.Daca aveti si alte sugestii ,astept.Multumesc.--- Revin cu o rugaminte,daca are cineva schema trafo "BSC29 N2464"de fapt ma intereseaza ce amplitudine au impulsurile din pin"7".Sa nu imi ziceti ca este neconectat !!!!!!!!!!!!La "BSC29 N2464" ete conectat si lucreaza pe "EW"

Link spre comentariu

Adaptarea cu NX-4521//Z de la Sony functioneaza si nu prea ,EW nu lucreaza deoarece nu am infasurarea de la pin7 si nu am gasit nici o schema cu acest traf pentru a vedea ce e cu acea infasurareHai "GREII FORUMULUI" cu un sfat. :da

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

- Revin cu o rugaminte,daca are cineva schema trafo "BSC29 N2464"de fapt ma intereseaza ce amplitudine au impulsurile din pin"7".Sa nu imi ziceti ca este neconectat !!!!!!!!!!!!
La "BSC29 N2464" ete conectat si lucreaza pe "EW" 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări