Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

despre sursa reglabila cu 723

Vizitator ahndrei69

Postări Recomandate

Vizitator ahndrei69

salutare...sunt nou pe-aici,poate ma ajuta cineva. Acom mai mult de 20 ani(daca va vine sa credeti) am inceput sa construiesc o sursa reglabila de 0-30V /0-3A,cu protectie la scurt ,dupa care am lasat-o balta .Acum mi-a venit cheful sa o termin,problema este ca nu mai am schema .tot ce stiu este ca are 2N3055 pe final si parca si un 2N2222 pe undeva pe-acolo.cred ca schema a fost publicata intr-una din revistele tehnium. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• briobit

1

• popa ionut

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

salutare...sunt nou pe-aici,poate ma ajuta cineva. Acom mai mult de 20 ani(daca va vine sa credeti) am inceput sa construiesc o sursa reglabila de 0-30V /0-3A,cu protectie la scurt ,dupa care am lasat-o balta .Acum mi-a venit cheful sa o termin,problema este ca nu mai am schema .tot ce stiu este ca are 2N3055 pe final si parca si un 2N2222 pe undeva pe-acolo.cred ca schema a fost publicata intr-una din revistele tehnium. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat.

aceasta este schema? http://i44.tinypic.com/ff1q9g.jpg
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări