adicontakt Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 le umfla astia prin magazinestiam ca exista adaptoare ide_sata si rezolvi mai ieftin problema Link spre comentariu
Myhayxx Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 le umfla astia prin magazinestiam ca exista adaptoare ide_sata si rezolvi mai ieftin problemaPai mi-ar trebui un adaptor sata-ide nu ide-sata. Atunci as cumpara un hard sata care e ieftin si se gaseste pe "toate gardurile" si as rezolva rapid problema..dar cel putin eu nu am vazut astfel de adaptor.. Link spre comentariu
lavynyu Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 le umfla astia prin magazinestiam ca exista adaptoare ide_sata si rezolvi mai ieftin problemaPai mi-ar trebui un adaptor sata-ide nu ide-sata. Atunci as cumpara un hard sata care e ieftin si se gaseste pe "toate gardurile" si as rezolva rapid problema..dar cel putin eu nu am vazut astfel de adaptor..Fara sa supar pe nimeni dar adaptorul sata-ide sau invers ide-sata este o chinezarie de 2 bani care in cel mai bun caz functioneaza doar la pc-uri (desktopuri) nu si la laptopuri deoarece nu ai spatiu suficient sa pui un adaptor si sa incapa si hardul ! Ca sa va faceti o idee cum arata un adaptor : https://www.google.ro/search?q=adaptor+ ... 80&bih=895 Link spre comentariu
lavynyu Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Asa arata de exemplu un adaptor de care aveti nevoie : Se pun urmotoarele probleme : - dim. adaptotului si daca acesta incape in laptoop - pretul de achizitie - de unde se achizitioneaza Link spre comentariu
Myhayxx Postat Octombrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2013 am tot cautat sa cumpar hard disk pentru laptop si nu prea am gasit unii cereau sume enorme altii pe unele sit-uri de vanzari nu le aveau pe stoc de si apareau ca fiind existente. pana la urma am cumparat de la userul "lavynyu" astazi l-am ridicat de la posta,un hard de 100 GB pret acceptabil, frumos impachetat, bineinteles hardul este functional. user de incredere.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum