neluelectron Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 am intat in posesia unei imprimante hp photosmart 8050 care are urmatoarea problema, cind incerc sa printez o fotografie pe hirtie normala tip serox a4 imprimanta imprima corect dat cind bag hirtie foto se cam schimba treaba scoate un gen de poza pe galben fara sa scoata toate culorile dupa vreo 10 pagini de hirtie foto stricate care costa ceva a scos pe o pagina 4 fotografii cu culorile bune dar cu niste liniuti putin rosiatice pe fundal dupa care a inceput sa faca la fel pe hirtie normala merge cind bag hirtie foto face niste poze galbejite , daca cineva a putea sa ma lamureasca care ar fi cauza si daca se poate remedia acasta problema ori iau un ciocan si o fac bucati a incercat toate setarile dar degeaba aceiasi problma de unde am luato cred ca mia dat o teapa buna ,,, Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Dungulitele acelea rosi, sunt de la cartusul color, care nu mai are tus. Restul defectelor cred ca sunt de la curatarea capetelor. Link spre comentariu
neluelectron Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 daca schimb cartusele se rezolva problema?capetele la aceasta imprimanta sunt pe cartuse de aceia intreb ,sau se poate curata, daca da doresc un sfat...sau mai bine cumpar altele noi.... Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Scoate cartusele si pune-le cu duzele de imprimare intr-o tavita joasa in care pui putina apa fiarta.Lasa-le o jumatate de ora, dupa care apasa cu capatul de imprimare pe un servetel moale de hartie.Daca urma lasata e colorata uniform, atunci duzele sunt in regula, daca nu lasa deloc urme sau lasa doar cateva puncte, atunci duzele sunt infundate.Se poate repeta operatia de curatare cu apa fierbinte sau se poate incerca cu solutii dedicate de desfundare.Exista si ateliere care fac operatia de recuperare a cartuselor uscate, dar nu intotdeauna reuseste. Link spre comentariu
neluelectron Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 mersi mult asa o sa fac poate reusesc sa le desfund daca nu altele noi....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum