Vizitator valystrugaru Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Am o problema cu ea cind deschid pc ventilatorul de pe placa video merge dar nu arata nimic pe monitor ,am schimbat mufele dvi am schimbat cablul si nimic .Acum merg pe vga de la placa de baza.Daca ma puteti ajuta cu ceva eu va multumesc. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Verificati sursa (si placa de baza) daca aveti condensatori umflati sau scursi. Aceasta ar fi una din probleme. Eventual imprumutati o sursa despre care stiti ca e functionala. Inafara de ventilator calculatorul mai da si alte semne, un bip sau ceva asemanator? Link spre comentariu
porscheg Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Reballing chipset. Daca face cineva avand in vedere raportul pret reparatie/pret placa video. Link spre comentariu
Vizitator valystrugaru Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Am pus o placa de la un prieten si aceia mergea .Nu cred ca devina sursa sau placa de baza .Problema e in alta parte. Multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 e desprins chipul video, poti sa o arunci, un reballing ii tripleaza valoarea daca nu mai mult Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 poate fi distrusa si placuta aia care sustine procesorul. am un gtx 460 si face la fel ca a ta. am desfacut radiatorul si am observat cablajul umflat in zona unor smd-uri. prima data am zis ca este din fabrica asa, dar dupa o vizualizare mai atenta am observat ca acel cablaj este fisurat (si la cate straturi o avea cablajul ala, doar reciclarea il mai salveaza ) ). Link spre comentariu
djmaxx Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 aplicatii metoda cuptorul ... nu aveti nimic de pierdut .... daca reuseste poate va mai tine ceva ,,, 1...2...3 ..... x luni sau zile ... sau daca aveti vreo suflanta cu aer cald .... Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 cu metoda "cuptoru" nu faci altceva decat sa iti dai curaj sa o faci si pe scule mai scumpe; cand m-am apucat de revall luam placi video de 32mb si plantam fiecare bila manual pentru ca nu aveam stencil-uri. Daca vrei sa devii foarte bun intr-un domeniu trebuie sa dai 100% din tine Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 daca cablajul ala este exfoliat, nici cuptorul cuptoarelor nu mai repara placa. daca era un cablaj dublu placat poate mai exista o sansa pentru repararea ei. dar fiind multistrat si acoperit cu ceva rasina, nici o sansa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum