Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEME PLACA VIDEO GT 8600 256 MB

Vizitator valystrugaru

Postări Recomandate

Vizitator valystrugaru

Am o problema cu ea cind deschid pc ventilatorul de pe placa video merge dar nu arata nimic pe monitor ,am schimbat mufele dvi am schimbat cablul si nimic .Acum merg pe vga de la placa de baza.Daca ma puteti ajuta cu ceva eu va multumesc.

post-79860-139829690193_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

2

• Barbu Andrei

2

• The Stressmaker

1

• porscheg

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Verificati sursa (si placa de baza) daca aveti condensatori umflati sau scursi. Aceasta ar fi una din probleme. Eventual imprumutati o sursa despre care stiti ca e functionala. Inafara de ventilator calculatorul mai da si alte semne, un bip sau ceva asemanator?

Link spre comentariu

poate fi distrusa si placuta aia care sustine procesorul. am un gtx 460 si face la fel ca a ta. am desfacut radiatorul si am observat cablajul umflat in zona unor smd-uri. prima data am zis ca este din fabrica asa, dar dupa o vizualizare mai atenta am observat ca acel cablaj este fisurat (si la cate straturi o avea cablajul ala, doar reciclarea il mai salveaza :)) ).

Link spre comentariu

cu metoda "cuptoru" nu faci altceva decat sa iti dai curaj sa o faci si pe scule mai scumpe; cand m-am apucat de revall luam placi video de 32mb si plantam fiecare bila manual pentru ca nu aveam stencil-uri. Daca vrei sa devii foarte bun intr-un domeniu trebuie sa dai 100% din tine

Link spre comentariu

daca cablajul ala este exfoliat, nici cuptorul cuptoarelor nu mai repara placa. daca era un cablaj dublu placat poate mai exista o sansa pentru repararea ei. dar fiind multistrat si acoperit cu ceva rasina, nici o sansa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări