Vizitator florin_fortuna Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 SalutarePana acum am folosit marca Moeller pentru sigurante si contactori.De curand am gasit marca NOARK cu preturi foarte bune si garantie 5 ani.Intrebare: Are cineva experienta cu marca aceasta??? Daca da, sunt bune sau nu.Multumesc anticipat pentru orice informatie. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Sincer , prefer Siemens.Cu cativa contactori Moeller am avut ceva surprize, desi erau garantati 100.000 de ancansari.Cu NOARK , nu am lucrat dar daca's garantati 5 ani de stat in ... raft ...De regula garantia se da pe numar de anclansari , nu in ... timp.In module de compensare a factorului de putere , pe treptele de compensare se vede cat de fiabili sunt , sau ... nu.(Heavy duty operation) Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Eu presupun ca sunt OEM-uri. Noark nu este un fabricant dupa cum chiar ei declara pe site-ul lor. Se declara "o companie internationala care isi construieste structura de distributie in Europa"". Eu pentru sigurante automate si protectii diferentiale merg pe Merlin Gerin. Siemens e foarte bun pentru contactori. Link spre comentariu
belasajgo Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Eu folosesc Siemens si cateodata ABB. De Siemens sunt foarte multumit, de ABB la fel. De Moeller am auzit ca a cam scazut calitatea de cand a fost preluat de Eaton.Pe pagina internationala a Noark scrie ca ei dezvolta produsele si tehnologiile folosite, insa presupun ca de fabricat se fabrica de catre altcineva, nu mi se pare sa aibe fabrica proprie. Link spre comentariu
mirceacra Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Noark sunt un fel de chinezarii cu nume si cu o politica agresiva de cucerire a pietei. Foloseste ceva serios eu am lucrat cu Hager Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum