Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare M.N.C

cata_124

Postări Recomandate

Am procurat niste difuzoare de la cineva pe o anumita combinatie din lipsa de lichiditati si problema este ca nu prea gasesc date despre acest model, difuzorul este M.N.C eclipse 2 home model 302 10 .Pe el scrie 180 w 8 ohm .Stiu ca este o chinezarie ordinara dar as vrea sa le arunc in 2 cutii sa vad ce pot scoate din ele, m-as bucura daca mi-ar rezista la 50w .De aceea apelez la forum pentru a afla informatii despre acest difuzor si o posibila incinta pentru el.Va multumesc si astept parerile si ideile voastre.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cata_124

2

• dety76

1

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Intr-o cutie mica si izolata termic difuzorul asta nu are zile. Indiferent de producator, 170 W reprezinta caldura disipata de bobina. As recomanda un bass-reflex marisor, cel putin 80 de litri.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Am procurat niste difuzoare de la cineva pe o anumita combinatie din lipsa de lichiditati si problema este ca nu prea gasesc date despre acest model, difuzorul este M.N.C eclipse 2 home model 302 10 .Pe el scrie 180 w 8 ohm .Stiu ca este o chinezarie ordinara dar as vrea sa le arunc in 2 cutii sa vad ce pot scoate din ele, m-as bucura daca mi-ar rezista la 50w .De aceea apelez la forum pentru a afla informatii despre acest difuzor si o posibila incinta pentru el.Va multumesc si astept parerile si ideile voastre.

sunt difuzoare destul de bunicele si nu sunt chinezarii. Intra pe site-ul lor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări