cata_124 Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Am procurat niste difuzoare de la cineva pe o anumita combinatie din lipsa de lichiditati si problema este ca nu prea gasesc date despre acest model, difuzorul este M.N.C eclipse 2 home model 302 10 .Pe el scrie 180 w 8 ohm .Stiu ca este o chinezarie ordinara dar as vrea sa le arunc in 2 cutii sa vad ce pot scoate din ele, m-as bucura daca mi-ar rezista la 50w .De aceea apelez la forum pentru a afla informatii despre acest difuzor si o posibila incinta pentru el.Va multumesc si astept parerile si ideile voastre. Link spre comentariu
puriu Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Intr-o cutie mica si izolata termic difuzorul asta nu are zile. Indiferent de producator, 170 W reprezinta caldura disipata de bobina. As recomanda un bass-reflex marisor, cel putin 80 de litri. Link spre comentariu
cata_124 Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Pe ce te bazezi ? sa fim seriosi 80 l bagi lejer unu de 12- 15 " .Argumenteaza ce te duce sa crezi ca merge asta in 80 l bas reflex. Link spre comentariu
dety76 Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Am procurat niste difuzoare de la cineva pe o anumita combinatie din lipsa de lichiditati si problema este ca nu prea gasesc date despre acest model, difuzorul este M.N.C eclipse 2 home model 302 10 .Pe el scrie 180 w 8 ohm .Stiu ca este o chinezarie ordinara dar as vrea sa le arunc in 2 cutii sa vad ce pot scoate din ele, m-as bucura daca mi-ar rezista la 50w .De aceea apelez la forum pentru a afla informatii despre acest difuzor si o posibila incinta pentru el.Va multumesc si astept parerile si ideile voastre. sunt difuzoare destul de bunicele si nu sunt chinezarii. Intra pe site-ul lor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum