pusttiu Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 pt back-up se folosesc de obicei tensiuni mici din 2 motive :1. pretul redus petru 4baterii sa faci 48 si nu 12 sa faci 144.2. in regim diy nu toti sunt autorizati sau obisnuiti sa lucreze cu tensiuni mari la 144Vcc ai putea muri pe cind la 12 sau 24 nu .sunt controlere fotovoltaice cu 150Vpe intrare tocmai pt a nu creste costurile de montaj al panourilor. Link spre comentariu
rusman Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Eu nu reusesc sa tin echilibrate trei siruri de cate patru baterii. Desi le-am facut cateva egalizari legate in paralel la 12v tot au diferente mari intre ele legate la 48v. La o inseriere de 10 baterii daca una dintre ele o ia razna le compromite pe toate celelalte. Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 cel mai gfreu se echilibreaza bateriile legate serie-paralale.cel mai bn e sa fie toate noi si acelasi model si o sa se comprte f bn inseriate. Link spre comentariu
verde Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Eu nu reusesc sa tin echilibrate trei siruri de cate patru baterii. Desi le-am facut cateva egalizari legate in paralel la 12v tot au diferente mari intre ele legate la 48v. La o inseriere de 10 baterii daca una dintre ele o ia razna le compromite pe toate celelalte.Tot 12 baterii am si eu si sint destul de echilibrate ,dar sint inseriate 4 grupuri de cite 3 in paralel ,incearca sa le legi in felul acesta . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum