puriu Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Consumatorii casnici nu platesc energia reactiva (inductiva) consumata, dar aceasta energie se transforma partial in energie activa prin pierderi suplimentare in circuitele de distributie dinaintea contorului. Aceste pierderi suplimentare sunt suportate de distribuitor. Trebuie sa-si ia si el niste bani de pe urma acestei energii netaxate. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Avand in vedere si celalalt topic cu tensiunea acumulatorilor din instalatiile eoliene,eu zic sa respiri in timp ce scrii. Tu ti-ai citit cearceafurile inainte sa le dai drumul ? Link spre comentariu
ggi Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Mai frate... da' esti pus pe fapte mari !Ia sa te mai pui la punct cu formularea ideilor si cu asezarea lor pe hartie ca sa te-ntelegem si noi, apoi poti sa scrii; ai poluat tot pe aici. Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 tare curios sunt si eu cum sa fac sa consum curent si sa plateasca altii. eu am contoare din ala nou electronic care inregistreaza si energia activa si reactiva.....masoara si cind e pus tv-ul in stand by Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 la genul de contoare , eu ma gandeam sa le tai alimentarea scot tot din prize si pun pe patroane un banc serios de condensatori incarcati la vreo cateva sute bune de volti , si bag direct in contor sa vedem ce iese fum sau fas , voi ce parere aveti :cry: Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 dupa regula noua de la e-on daca strici contuarul il platesti... a apatit un prieten de al meu , te ancheteaza astia mai rau ca Dna-ul . Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 daca il stric eu il platesc nimic de zis , problema e ca contorul meu e pe domeniu public stalp din drum , deci au acces toti la el , daca unu vrea sa ma lase pe intuneric la ora 12:00 o poate face foarte lejer capacul din plastic chiar daca are lacat pe el e pentru oamenii cinstiti , si daca contorul se arde de la o supra tensiune tot eu il platesc? cum pot ei demonstra ca acel contor a fost distrus de mine ?spor Link spre comentariu
gabiunu Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Nu stiu de ce va contraziceti inutil, dar eu va dau exemplu concret. Platesc cam 10 lei/ luna in plus pentru certificate verzi. Apartament cu doua camere si aparatura necesara. Cica parcurile minune au fost facute cu bani de la altii, dar sunt platiti tot de noi. Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 cretini idioti ,trebe impuscati ca ceasca, apoi daca sunt verzi de ce plateste contribuabilu ,ca el e prostul de la capatul lantului nu? Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Nu stiu de ce va contraziceti inutil, dar eu va dau exemplu concret. Platesc cam 10 lei/ luna in plus pentru certificate verzi. Apartament cu doua camere si aparatura necesara. Cica parcurile minune au fost facute cu bani de la altii, dar sunt platiti tot de noi.mda si eu platesc certificate verzi de parca le am zis eu sa construiasca parcuri eoliene si cand ma gandesc ca erau o groaza de cretini care se bucurau ca monteza eoliene si ca o sa avem curent moca Link spre comentariu
gabiunu Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 In 12 luni iese exact factura pe o luna. Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Probabil nu stiti ca cei care au terenul propriu ocupat (in cesiune) cu eoliene castiga bani frumosi!. Link spre comentariu
Ticu Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Si le mai pica in ograda si niscavai ciori neatente... Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Probabil nu stiti ca cei care au terenul propriu ocupat (in cesiune) cu eoliene castiga bani frumosi!.din pacate prea putine persoane fizice au teren pe acolo mai toate terenurile au fost cumparate inainte de baietii superdestepti Link spre comentariu
eugeniusro Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 titlul topicului este "pretul real al energiei electrice" l-am pus in atachment Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum