ionut20 Postat Septembrie 10, 2006 Partajează Postat Septembrie 10, 2006 Salutare, Am o solentza de 2004 cu inchidere centralizata montata din fabrica, cu un singur buton pe cheia de contact, ca la logan. Cum se monteaza in cazul acesta o alarma ce se gazeste in comert, spre exemplu un eaglemaster care are telecomanda lui, pt a o folosii cu telecomanda de pe cheie?Daca nu se poate cu aceasta alarma, ce alarma ar merge montata pt a fi folosita cu telecomanda de pe cheie...? :smt006 Link spre comentariu
Vizitator sirius Postat Septembrie 10, 2006 Partajează Postat Septembrie 10, 2006 eaglemaster nu merge. Poti incerca Alcar cx22, Maat 861, Patrol Line 735, etc Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2006 Merci de idei :smt006 Link spre comentariu
Abram Burel Postat Septembrie 11, 2006 Partajează Postat Septembrie 11, 2006 Aş putea să pun pariu că cu un releu, două şi cu puţină scormoneală s-ar putea face ca închiderea centralizată originală să acţioneze... telecomanda alarmei pusă undeva prin maşină , adică a oricărei alarme Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2006 Aş putea să pun pariu că cu un releu, două şi cu puţină scormoneală s-ar putea face ca închiderea centralizată originală să acţioneze... telecomanda alarmei pusă undeva prin maşină , adică a oricărei alarme stiu nu e greu de facut, e chiar usor, doar ca nu vreau sa ma complic, caci solenta nu e a mea, si in concluzie vreau sa fie totul ca la carte , de asta am intrebat, caci pana acum am montat numai alarme cu telecomenzile lor, si nu am avut ocazia sa pun alarma pe o masina cu inchidere de fabrica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum