Phaeton Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 salut,caut schema pentru kemppi-miniarc 150 in care am gasit igbt-urile si o dioda din radiatorul depe latura mica sparte de arsura,nici diodele duble depe iesire nu au scapat valide,nu pot vedea ce scrie pe tranzistori si diode. Link spre comentariu
Phaeton Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 nimeni nu a dat deinvertorul acesta!? Link spre comentariu
bolek Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Daca ii scrii numele corect, il gasesti mai usor... http://elektrotanya.com/kemppi_minarc_1 ... nload.html Link spre comentariu
Phaeton Postat Octombrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2013 multumesc ,nu am stiut de notatia vrd151 ver1.1 am doar placa de putere am sa ma uit mai atent pe ia si voi cere si restul aparatului. Link spre comentariu
Vizitator alyen19 Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 multumesc ,nu am stiut de notatia vrd151 ver1.1 am doar placa de putere am sa ma uit mai atent pe ia si voi cere si restul aparatului.Daca va intereseaza , va pot ajuta cu adresa service-ului pentru echipamentele kemppi in BucurestiDaca vreti sa il reparati in regim propriu, cred ca o sa va trebuiasca ceva "componente".ca si aparat il aveti complet sau doar placa A001 ? Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 ...Daca va intereseaza , va pot ajuta cu adresa service-ului pentru echipamentele kemppi in Bucuresti... Daca e vorba de N.N. (taticul lor in materie de invertoare...) nu mai e la ei.Chiar sunt curios cine se mai ocupa.Rog mp, daca se poate, multumesc. Link spre comentariu
Phaeton Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 acum am tot aparatul plus unul fara carcasa insa umblat bine,pamblica taiata,dar am vazut igbt-urile si restul;pe electotanya nu am vazut o shema cap coada,e lafel cu ce aveam; la primul am gasit in scurt si tot depe comanda igbt (zener,100r,10kr di) doar diodele din iesire sint bune celputin la rece. Link spre comentariu
Phaeton Postat Martie 19, 2014 Autor Partajează Postat Martie 19, 2014 salut,revin cu acest aparat,am ramas cu cel fara carcasa si vreau sa-l repar,din verificarile cu cel care a plecat reparat placa A001 ramasa e defecta si caut o schema pentru ia,poate are cineva,placa Z001 e incompleta,pe electrotanya schema e generala iar pe siturile rusesti nu am gasit 'eu', Link spre comentariu
Phaeton Postat Mai 9, 2014 Autor Partajează Postat Mai 9, 2014 nu s-a mai lovit nimeni de un asemenea aparat? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 salut. care placi le ai defecte sau incomplete?cea frontala(de comanda) sau placa mare? care din ele e cea defecta si care cea incompleta? ce lipseste ? Link spre comentariu
em2006 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 ...care placi le ai defecte sau incomplete?cea frontala(de comanda) sau placa mare?... Zice in postul #7 ca "placa A001 ramasa e defecta ...,placa Z001 e incompleta". A001 este placa de control. Z001 este placa de baza. nu s-a mai lovit nimeni de un asemenea aparat? M-am lovit eu odata, dar nu rau, ca e mic, mi-l pusese careva-n drum si nu l-am vazut... Link spre comentariu
Phaeton Postat Mai 9, 2014 Autor Partajează Postat Mai 9, 2014 A001 defecta cu portiuni arse sub comutator,pentu Z001 nu-i problema se completeaza, indrumati-ma pe unde sa ma inpiedec de unul dl. em2006,cautam schema pentru A001, cu stima pentru ajutor. Link spre comentariu
em2006 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 E ceva de lucru, dar n-ar fi mari dificultati in a scoate schema dupa cablaj. Majoritatea traseelor sunt pe fata cu componente, fiind facuta cu smd. Link spre comentariu
em2006 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 A001 defecta cu portiuni arse sub comutator. verso pcb: Link spre comentariu
Phaeton Postat Mai 10, 2014 Autor Partajează Postat Mai 10, 2014 mulltumesc pentru poze,cred ca ma ajuta, eu am placile vopsite cu negru dar o voi curata si sper sa vad valorile pieselor din imaginile puse,eventual un ajutor cu o imagine pentru un detaliu,o seara buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum