costi_b Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Va rog sa ma ajutati cu datele circuitului din imaginea atasata.Este un integrat cu 4 pini dintr-o tastatura de calculator romanesc antic( nu stiu ce model, am doar placa de tastatura). Nu gasesc nicaieri un datasheet pentru el. E in interiorul tastelor si peste el culiseaza un magnet cand se apasa tasta.Pe primul rand scrie B 61, pe al doilea T1.Sigla pare sa semene cu Tehnoton dar nu tin minte ca ei sa fi fabricat componente. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Am avut asa ceva , era o tastatura DDR iar senzorul era alimentat prin doi pini la 5V iar pe ceilalti doi se citea o rezistenta functie de pozitia magnetului. Verifica pe placa care sint circuitele de alimentare cu 5v comune tuturor senzorilor , ceilalti pini fac parte din matricea tastaturii asa ca este usor sa reconstitui secventa pinilor ! Link spre comentariu
costi_b Postat Octombrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Da, ai dreptate, dupa ce am curatat mai bine carcasa unei taste am vazut ca scrie RFT pe ea.Din ce am reusit sa identific pinul 1 e GND iar pinul 4 e +5V.Cum sunt ceilati 2 pini? open colector? Sau unul din pini e enable? Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Denumirea circuitului integrat Hall B461G RDG datele de catalog se pot descarca de aici : http://www.datasheetarchive.com/B462G-datasheet.html cu stima Soldan. Link spre comentariu
costi_b Postat Octombrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Multumesc, este ceea ce aveam nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum