Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutati un nevoiasi....(Subwoofer)

Vizitator razvan2005umbro

Postări Recomandate

Va rog sa nu va luati de par!Discutati civilizat si la obiect altfel va sterg posturile.Lasa-l pe bogdi sa rada si sa isi bubuie organele cat vrea...daca pateste ceva e treaba lui, nu vad cu ce te afecteaza pe tine in asa fel incat sa il faci prost.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

6

• radue

3

• felixx

3

• Bogdi16

3

Top autori în acest subiect

1.Intreb: ai ascultat vreodata un difuzor de randament decent ( fie el si rusesc ) in care intra 150W reali INTR-O CAMERA DE APARTAMENT? Raspund tot eu : nu.Mai degraba cred ca il compari cu combinele pe care scrie 150W , si care paradoxal consuma din retea maxim 100W. :finga:

Mie unu nu imi ajunge intro camera de apartamnet nici 500W RMS... poate omul a auzit cum se aude un difuzor potent intr-o camera si pe la 150W RMS....
Link spre comentariu

Va spun buna ziua ptr prima data, Tatal meu are 52 d ani si nu mai aude ptr ca pe vremea cand era copil a stat cu urechile in boxe la chefuri(pe vremea lui nu erau chefuri cu 150W) intelegeti?Din pacate acest mesaj nu-l va citi cine trebuie... :rolleyes:

Link spre comentariu

Stringe bani seriosi daca vrei asa "performanta".Cumpara Peerless 12xls sau xxls.Este de departe unul din cele mai bune suburi.Plaminii tai se vor face ca stafidele.

si vei muri dupa 40 ani cu siguranta...nu va jucati cu puteri mari ale suburilor ca dauneaza inimii f mult frecvantele joase si dupa 40 ani dati coltzu...dar asta nu va zic producatorii :(
OK... SPL-ul mare afecteaza:Auzul (clar)Cauzeaza tulburari psihice (daca este mentinut pe perioade f lungi)tuburari de concentrare.tulburari de personalitateBass-ul la puteri enorme poate cauza PNEUMOTHORAX (google), pierderea cunostintei si in cazuri extreme chiar moartea (presiuni sonore mult peste 140dB la frecvente sub 100Hz).au mai fost niste studii care aratau ca exista un risc crescut pt barbati de a deveni impotenti din cauza vibratiilor.sunt sigur ca mai exista multe afectiuni care pot fi cauzate de expunerea la sunete f puternice.
Link spre comentariu

au mai fost niste studii care aratau ca exista un risc crescut pt barbati de a deveni impotenti din cauza vibratiilor.

Inseamnca ca nu mai trebuie sa stau pe la concerte al 2 cm de subwoofere :smt003
Link spre comentariu

tuburari de concentrare.

Efectele se vad deja :weedman:

Undeva am citit ca nu trebuie neaparat sa strigi mai tare, ci sa vb mai rar, evident la un nivel la care sa te auda.[/b]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări