pusttiu Postat Septembrie 10, 2006 Partajează Postat Septembrie 10, 2006 salut, deoarece nu am gasit pe net nici o schema de audio cu lampa gy72...poate ma ajutati si pe mine... care ai un link sau o schema cu lampa sus mentionata poate ma ajuti. am 2lampi si doua socluri . ms de ajutor., am schema dar de emitator de radiofrecventa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2006 Partajează Postat Septembrie 10, 2006 http://audioportal.ru/diy/segu72.pdf dar un GU78B adus de peste Prut la un pret omenesc nu se gaseste pe acolo?! Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 10, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2006 ms pt schema o sa ma uit sa vad ce e cu ea. .... am gasit pdf la gu72 si pare faina lampa , in plus arata si misto. sincer ns ce pret are si ns daca se auduce ce vrei tu , dar o sa ma uit sa vad. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 10, 2006 Partajează Postat Septembrie 10, 2006 Pune si tu o poza cu ea! Am cautat pe net, insa nu am gasit. De care anvelopa are, sticla sau metal? PS: Un site marfa unde gasesti detalii despre lampile de fabricatie ruseasca; pentru cazul de fata GU72 http://www.russiantubes.com/prop.php?t=8&p=248 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2006 Partajează Postat Septembrie 12, 2006 Este o tetroda destinata amplificatoarelor liniare de RF.Este in balon de sticla si din cate-mi amintesc are anod de grafit cu conexiunea (mare) in partea superioara.Sigur se gasesc si imagini cu ea, este folosita de amatorii rusi in RF. Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2006 poza cu lampa si soclul .... oare cam cit scoate in schema pusa mai sus ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum