Romica_t Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Va salut, am folosit pana acum alcool tehnic pentru curatarea cablajului, am un flux gel care totusi lasa urma. E destul de greu pana il indepartez. Am tot cautat izopropilic si n-am gasit. E mai bun acesta din urma? Am gasit sa cumpar online, poate pun un anunt si aici pe forum. Link spre comentariu
Kazimir69 Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 poti sa folosesti oricare alt dizolvant...important este sa se volatilizeze rapid! cel mai simplu poti folosi acetona! :-) Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Alcoolul tehnic nu e aceelasi lucru cu cel izopropilic? Izopropilicul e bun pt a lasa curate suprafetele, dar nu e prea bun pt a dilua materiale incapatanate (de ex straturi groase de vaselina) Link spre comentariu
Kazimir69 Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Cind a zis alcool tehnic cred ca s-a referit la cel metilic....ala e mai pe larg intrebuintat.. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Acetona parca dizolva unele chestii de plastic,deci nu prea poate fi folosita peste tot. Link spre comentariu
Ticu Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Si izo-propilicul dizolva unele vopsele si cerneluri, atentie la inscriptii. In general, testati orice solvent inainte de folosire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum