Kenwood_DJ Postat Septembrie 10, 2006 Partajează Postat Septembrie 10, 2006 salut, se poate da o schema pt un filtru activ, crossover pe 3 cai? reglabil ! sa am si cut HZ pana in 60-80HZ aproximativ de la 15-20HZ si dupa aia sa fie separatiile la bas sa fie reglabil sa ma pot duce pana in 1,2,3,400 Hz maxim , cat vreau io... reglabil cu potentiometru... si iarasi mediile.... nsh pe la cat.. sa incep de la 80-100-200-300-400Hz pana la vreo 6Khz sa zic asa(chiar nu stiu aici) si inaltele sa inceapa reglabil de la 3,4,5,6,7,8 Khz (limita de jos sa fie asta) si pana la capat . se poate face astfel de schema.. ceva... chiar nu stiu, ma ajuta careva ? Link spre comentariu
niq_ro Postat Septembrie 13, 2006 Partajează Postat Septembrie 13, 2006 vezi http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=1 ... light=orga Link spre comentariu
Vizitator kongo Postat Septembrie 13, 2006 Partajează Postat Septembrie 13, 2006 sau asta: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 13, 2006 Partajează Postat Septembrie 13, 2006 autorul postului e atat de nauc incat ma intrebat dece i-am sters postul :finga: Nu la mai gasit... cred ca din cauza ochilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum