Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare adaptor leptop 65 w

Vizitator strei

Postări Recomandate

Vizitator strei

Salutare Domnilor , vreau niste idei de la voi , am de depanat o sursa de leptop DELL . Problema sta in felu urmator , pe cele trei fire care pleca de la iesirea sursei am 2 tensiuni 19.5v si 18.5v , pe cea de 18.5v o banuiesc ca find tensiune de compensare in curent . In momentu in care leg o rezistenta 250ohmi 6w tensiunea cade pana la 14v chiar daca pe compensare am o rezistenta de valoare foarte mica aproape de scurt. Astep niste sugesti de la voi si pareri de la voi , in momentu de fata inca nu stiu de unde sa incep .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator vdrapaca

Eu nu prea le am cu "tensiunile de compensare". :jytuiyu Insa de pe forumurile reparatorilor de incarcatoare DELL, am aflat ca pe centrul mufei este o iesire OC a memorii gen i-Button. In functie de datele care circula pe acolo laptopul isi da seama ca are de-a face cu un incarcator compatibil sau nu. Tensiunile de forta sunt pe diametrul exterior al mufei (-19V) si pe diametrul interior al mufei (+19V). In rest... BAFTA la reparat!

Link spre comentariu

Dai o cautare pe google dupa:dell charger pinoutsi dell charger dallasSelectezi imagini si vezi ce gasesti pe acolo,imaginile respective te vor duce pe unele forumuri.Normal ca nu te duci dupa fotografia unui incarcator ci dupa cea a unui pcb sau ceva ce pare a avea tangenta cu ceea ce cauti tu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări