Vizitator dar Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Buna, vreau sa scriu un proiect pentru C51 in asm cu Proview, pentru usurinta citirii as vrea sa il fac din mai multe fisiere, are cineva idee cum se face ? am incercat mai multe variante dar fara nici o sansa, am incercat si google, 8052.com etc etc Merci :smt006 Link spre comentariu
nicu_stef Postat Septembrie 10, 2006 Partajează Postat Septembrie 10, 2006 salutare si bine ai venit pe forum,daca este vorba de franklin proview, zice ca are un help bogat,eu nu am reusit sa fac download la varianta demo, sa verific.nu merge cu clasicul :#includesuccese Link spre comentariu
Vizitator dar Postat Septembrie 10, 2006 Partajează Postat Septembrie 10, 2006 Buna, da este vorba de clasicul franklin proview, :smt001 . El are un help bogat dar nu pentru ceea ce vreau eu, le-am trimis chiar un email dar nu s-au chinuit sa-mi raspunda. Cu #include se pot introduce doar fisiere de setari, gen $ include (89C2051.inc) dar nu merge sa introduc fisiere gen apelari functii, adica sa apelez rutine din fisierul principal in alte fisiere secundare dupa care sa revin, sau cel putzin nu am reusit. Multumesc pentru urari, si sper sa gasesc utilizatori de Franklin pe aici, am intrat pe 8052 pe forum, dar toti cei de acolo folosesc Keil :smt003 Cu respect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum