Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Retrofit geamuri electrice Bmw e36

Laviniu9

Postări Recomandate

Buna seara,Doresc sa adaptez o instalatie electrica de ridicare a geamurilor pe un bmw e36 sedan din 92 care din pacate nu a venit cu o astfel de dotare. Am cumparat usile complete cu geamurile , dar masina mea nu are acel modul de confort pe care il avea masina de pe care am demontat usile. M-ar interesa daca exista vre-un model de buton de geamuri electrice care sa-l alimentez direct la baterie+12 si masa, si ulterior doar sa conectez cele 2 fire de la motoras.. sau eventual daca primesc un sfat mai bun si desigur si usor cat de cat de realizat, as fi recunoscator.Mentionez ca doar pe usile din fata doresc sa montez.Va multumesc frumos.O seara placuta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laviniu9

2

• fratello

1

• alfabit

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Exista niste module chinezesti dedicate pentru ridicare automata geamuri, face ceea ce vrei tu, daca am inteles eu bine expresia " retrofit "... :nas: Auzi la el ...retrofit... :nebunrau: ca revenire e romaneste si nu mai intelegem decit engleza in ziua de azi... :ras:Scuze daca se supara cineva ... pare nespus de rau...:jytuiyu

Link spre comentariu

Exista niste module chinezesti dedicate pentru ridicare automata geamuri, face ceea ce vrei tu, daca am inteles eu bine expresia " retrofit "... :nas: Auzi la el ...retrofit... :nebunrau: ca revenire e romaneste si nu mai intelegem decit engleza in ziua de azi... :ras:Scuze daca se supara cineva ... pare nespus de rau...:jytuiyu

Am folosit termenul des intalnit pentru astfel de montaje care initial nu se afla in configuratia masinilor. Scuze daca titlul subiectului nu a fost tocmai bine ales. Important e ca am gasit raspunsul la ceea ce ma interesa. Multumesc inca odata pentru informatiile oferite. O zi buna.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări