Laviniu9 Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Buna seara,Doresc sa adaptez o instalatie electrica de ridicare a geamurilor pe un bmw e36 sedan din 92 care din pacate nu a venit cu o astfel de dotare. Am cumparat usile complete cu geamurile , dar masina mea nu are acel modul de confort pe care il avea masina de pe care am demontat usile. M-ar interesa daca exista vre-un model de buton de geamuri electrice care sa-l alimentez direct la baterie+12 si masa, si ulterior doar sa conectez cele 2 fire de la motoras.. sau eventual daca primesc un sfat mai bun si desigur si usor cat de cat de realizat, as fi recunoscator.Mentionez ca doar pe usile din fata doresc sa montez.Va multumesc frumos.O seara placuta. Link spre comentariu
alfabit Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Exista niste module chinezesti dedicate pentru ridicare automata geamuri, face ceea ce vrei tu, daca am inteles eu bine expresia " retrofit "... Auzi la el ...retrofit... ca revenire e romaneste si nu mai intelegem decit engleza in ziua de azi... :ras:Scuze daca se supara cineva ... pare nespus de rau... Link spre comentariu
Laviniu9 Postat Octombrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Exista niste module chinezesti dedicate pentru ridicare automata geamuri, face ceea ce vrei tu, daca am inteles eu bine expresia " retrofit "... Auzi la el ...retrofit... ca revenire e romaneste si nu mai intelegem decit engleza in ziua de azi... :ras:Scuze daca se supara cineva ... pare nespus de rau...Am folosit termenul des intalnit pentru astfel de montaje care initial nu se afla in configuratia masinilor. Scuze daca titlul subiectului nu a fost tocmai bine ales. Important e ca am gasit raspunsul la ceea ce ma interesa. Multumesc inca odata pentru informatiile oferite. O zi buna. Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Pentru implementarea functiei confort sugerez sa arunci un ochi si asupra modulului MWIN de la Keetec ... ( http://www.shopmania.ro/alte-accesorii- ... n-10133614 ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum