Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ribbon tweeter

ex.escu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• adrian lucian

1

• franzm

1

• ex.escu

1

Top autori în acest subiect

Pot sa-ti zic de alte ribbon-uri, mare dezamagire. Nu vad de ce cel indicat de tine ar fi miez si ar face nota aparte. Am irosit pe HiVi niste banuti, doua modele RT. Care sunt bubele remarcate de mine: -nu merg taiate sub 5000-6000Hz minim ordin 3 ( deci trebuie o medie super capabila si scumpa)-o directivitate tampita si nefireasca, (inteleg sa nu te agiti din fizic cind asculti dar chiar si ceva cm miscat capul si pa)-ce pare a fi sunet super aerisit si seduce un sfert de ora e pacaleala, sunt distorsiuni, nu e numai parerea mea, este si opinia exprimata de urechistii consultati de mine in acest sens. Inculpatii sunt rt 1c-a (aprox 90 euro/buc) si imediat urmatorul ca pret , carcasa rotunda, nu mai stiu codul. Dupa cum se poate deduce am persistat in prostie, dupa ce am luat varianta ieftina si m-am desumflat am luat si ceva mai scump si ....la fel. Culmea este ca am reusit sa scap de alea mai scumpe :aplauze

Link spre comentariu

Am incercat si eu asa ceva, e drept, nu cele mai stralucite modele.PArtea cea mai nasoala e lipsa spl-ului si faptul ca nu inghit prea multa putere.In rest la capitolul liniaritate si impedanta stau bine.Iar ca sunet...mai mult treaba de gusturi.Am incercat si niste resprom-uri, bulgaresti, performante tare bune, dupa parerea mea, dar aceleasi neajunsuri ca si cele prezentate mai sus.In functie de pret, merita incercate, dar nu la 100$ sau mai mult.

Link spre comentariu

Am avut mai multe modele de Infinity, printre care RS-5000 si RS-5000A. Au sunat mult mai bine (înaltele) decât alte boxe mult laudate din aceeasi generatie (Allison six de exemplu).

Link spre comentariu

Eu zic ca ribboanele nu merita osteneala. Din aceeasi bani sau mai ieftin iei niste TW clasice - cu dom - care le mananca cu fulgi si pene.Posibil ca ribboanele foarte scumpe - 500euro bucata - sa fie ceva de capul lor, dar nu pot sa ma pronunt pt. ca nu am ascultat asa ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări