Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tehnium nr.3/2006

VTP

Postări Recomandate

Pentru cei interesati sa lucreze practic, a aparut Tehnium nr.3/2006.Din cauza difuzarii ( de fapt a nondifuzarii ) de catre RODIPET, sansele ca revista sa mai apara sunt din ce in ce mai mici!Sau cum spune francezu': Asta-i via asta-i gara!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

3

• Blind

2

• Electron

1

• LostCell

1

Top autori în acest subiect

Rodipet a fost vandut unui sirian, cel putin la suprafata!Presa Nationala nu are, se pare, personal care sa se ocupe de difuzare, contracte, etc. ptr. publicatii care se vand in zeci de buc. in localitatile mai mari.Daca cei interesati nu au facut abonament in ultimii ani, au mai dat un motiv celor ce au alte interese cu revista.Nu, nu pot scana revista.

Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

Intr-un sfarsit am reusit si eu sa o gasesc ( revista ) dupa ce am umblat in doua zile, juma de cluj, chiar greu de gasit :(, dar merita credeti-ma. Pentru cei care nu au luat inca revista aveti aici un preview al copertei :smt003 .

Daca sunt de acord moderatorii si d-nul vtp pot sa pun eu cuprinsul revistei.

As dori sa il intreb pe d-nul VTP daca stie vreo legatura intre revista Tehnium si site-ul relativ nou lansat http://www.tehnium.org .

Link spre comentariu

Nu stiu ce cauta postul asta la incinte... Si eu as vrea sa vad cuprinsul revistei, sa vedem daca mai merita umblat dupa ea. Intamplator am dat si eu peste situl mai sus mentionat. Aceeasi intrebare imi sta pe limba...exista sau nu exista o legatura?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări