Vizitator vallenttin Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Va salut! Nu reusesc sa scot fulia de pe axul motorului,am folosit o presa dar nici nu s-a miscat.Va rog sa-mi dati un sfat cum o extrag.Este ELECTROLUX MODEL EW512S, Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Fulia de pe axul motorului? De ce vreti sa o scoateti? Sunt rulmentii de la motor avariati? Acea fulie este montata pe ax la cald, foarte greu de scos. Incercati sa o incalziti cu o lampa cu gaz dupa care incarcati cu presa.Puteti da cu niste spray anticoroziv inainte.Eu unul a trebuit sa tai fulia cu flexul ca sa o pot scoate. Link spre comentariu
Vizitator vallenttin Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Trebuie sa schimb rulmentii la motor,au un zgomot puternic.Am sa incerc la cald.Va multumesc. Link spre comentariu
euvasile Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Eu am confectionat o presa special pentru asa ceva si nu mai au timp sa se uite in urma cine le scoate, le scot la foc automat. Ai grija cat de tare incalzesti fulia. Daca vrei sa schimbi si rulmentul din spate ai mare grija la tahogenerator, daca nu te descurci, intreaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum