TestPoint Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Detin un decodor dublu pt 2 camere de la digi cu abonamentul inca activ si m-ar interesa sa stiu daca schimb cititorul de card si il pun pe altul identic care este in stare de functionare dar este liber de contract imi va merge?.Dupa cum stiti aceste decodoare sunt imperecheate cu cartelele lor... Link spre comentariu
cianyika Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Nu merge , cheile sunt in processor nu in reader (cititor).Readerul este o simpla interfata phoenix sau smartmouse. Link spre comentariu
TestPoint Postat Octombrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Nu merge , cheile sunt in processor nu in reader (cititor).Readerul este o simpla interfata phoenix sau smartmouse.Ms mult de informatie,macar acum stiu ca trb sa predau cartelele si sa imi achizitionez altul..... :cry: Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 nu cumva key a este in memoria flash? cea tencuita Link spre comentariu
cianyika Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Nu , keya este in processor iar rsa in flash care si el este "tencuit" exact pentru a preveni jtagul si extragere bk si rsa.Daca nu ai una dintre ele nu merge.Iar omu intrebase despre "cititor" si smartcard sa il puna pe altu si iam spus ca nu merge , restu sunt detalii tehnice. Link spre comentariu
cipry21 Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 A gasit cineva schema electrica a acestui decodor? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 A gasit cineva schema electrica a acestui decodor? Schema nu este de gasit , dar ce problema avesti la decodor? poate se poate rezolva Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 A gasit cineva schema electrica a acestui decodor? Totusi vedeti daca va ajuta asta de aici : http://elektrotanya.com/hyundai_hss-5160na_sch.pdf/download.html. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum