cearda Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Va salut,as dori sa-mi spuneti daca ar merge sa lipesc bateriile cu asa ceva? http://vimeo.com/27087359 Va multumesc. Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Sa o luam de la inceput cu niste intrebari: - ce baterii vrei sa lipesti? - cu ce vrei sa lipesti , cu acel condensator din poza atasata? - ce vrei sa faci cu acele baterii ? - lipitura va fi mecanica sau electrica Daca nu pui niste poze si explicatii cu ce vrei sa faci, sa stii ca nu te putem ajuta cu nimic.Asteptam detalii. Link spre comentariu
crispus Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Ala din film nu se juca cu un condensator la 200V, ci unul pe la 2.5V. Ala de 200V era doar pentru comparatie. EoWMF3VkI6U Condensatorul utilizat era un supercap ce suporta pana la 600A si rezista la peste 500.000 de cicluri... Pe ebay e pe la 40$. Eu am incercat sa lipesc cu o baterie de masina si n-am reusit... Adica se facea un punct de sudura, dar nu era suficient de rezistent... Daca stie cineva cum se face, as fi recunoscutar daca ne zice si noua cum se face... Un thread similar e aici: viewtopic.php?f=41&t=154750 Link spre comentariu
cearda Postat Octombrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Sa o luam de la inceput cu niste intrebari: - ce baterii vrei sa lipesti? - cu ce vrei sa lipesti , cu acel condensator din poza atasata? - ce vrei sa faci cu acele baterii ? - lipitura va fi mecanica sau electrica Daca nu pui niste poze si explicatii cu ce vrei sa faci, sa stii ca nu te putem ajuta cu nimic.Asteptam detalii.Exact asta vreau :sa lipes mai multe baterii intre ele prin clema (clema sa fie sudata).Cand spun clema ma refer la tabla care seamana cu cea pentru celulele solare.Ma interesa daca cu acel condesator de 2.5v as putea face la fel ca in acest filmulet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum