Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu pot conectarrouterul trendnet tew 652bpr

andrei florin

Postări Recomandate

aici unde lucrez vreau sa conectez acest router sa am si wifi. am facut toate setarile pe dhcp si nu merge. nu am lan deloc. am clonat macul si degeaba. aici cand am pus sistemul se conecteaza automat cu cablul lan la ne nu trebuia sai pun parola sau user. internetul e de la upc si cred ca e ip dinamic, dhcp. curios cand bag sa folosesc doar swicul de la router nu merge nici asa.ma ajutati va rog. ms :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

1

• andrei florin

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In ce situatie functioneaza? aceea trebuie clonata in routerul pe care vreti sa-l folositi. Pe calculatorul care functioneaza, cautati optiunea "run" (executare parca este in romana) si scrieti "cmd" ca sa deschideti fereastra terminal apoi scrieti "ipconfig". O sa apara ip-ul, mask-ul si gateway. Acelea le folositi in router daca nu functioneaza cu setari automate. Sau puteti lua setarile din optiunile placii de retea daca va este mai usor.Verificati ca sa nu fie setat deja un user si password pe o conexiune specifica upc (setarea PPoE) daca nu merge nici acum. De obicei apare pe desktop si/sau in folderul startup din start menu.PS: in mufa "wan" a routerului se baga cablul de la modem upc (daca exista) si in "lan" se baga unitatea PC care se conecteaza. Apoi se da clonare mac. Atentie ca la fiecare schimbare de situatie se reseteaza modemul upc, daca exista.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări