Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony vaio-video

Vizitator myshy93

Postări Recomandate

Vizitator myshy93

am la reparat un sony vaio sve151c1, placa de baza MBX-269, nu da semnal video, pe display aprinde doar lumina iar pe extern nu da nimic. I-am facut reball la chpsertul AMD si tot nimic, el mai are un chipset pe placa de baza, X207B4309 e un controler..nu stiu ce face exact, stie cineva daca are rost sai fac reball si lui, sau daca nu unde are placa asta biosul ca sa-l rescriu. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pinky

3

• George(sb)

1

• mihaicozac

1

• porscheg

1

Top autori în acest subiect

Din prima trebuia sa te bagi la BIOS. Il suspectez a fi UEFI, ceea ce inseamna ca "ai cam dat de dracu".Eu ma feresc de rebilari la Sony deoarece se deformeaza foarte usor. Se deformeaza insesizabil dar daca pui chipset-ul pe muchie pe suprafata, se vede diferenta de 0,2-0,5 mm. ceea ce e enorm.

Link spre comentariu

Am rezolvat problema, am facut dump la memorie (bios) si l-am scris la loc :d si a mers, IS ALIVE :) ms pt ajutor :)

Ce inseamna "am facut dump la memorie" ? Adica ai copiat continutul si l-ai reintrodus sau ai gasit dump pe care l-ai turnat in memorie ?
Link spre comentariu

Are logica. Practic l-ai resetat. Un fel de a scoate bateria de bios. Am mai patit sa plece chiar si fara rescriere. Ai avut noroc sa nu fie alterat. De altfel se altereaza de obicei cand se duce si memoria. Sunt serii proaste de memorii.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări