Vizitator myshy93 Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 am la reparat un sony vaio sve151c1, placa de baza MBX-269, nu da semnal video, pe display aprinde doar lumina iar pe extern nu da nimic. I-am facut reball la chpsertul AMD si tot nimic, el mai are un chipset pe placa de baza, X207B4309 e un controler..nu stiu ce face exact, stie cineva daca are rost sai fac reball si lui, sau daca nu unde are placa asta biosul ca sa-l rescriu. Multumesc! Link spre comentariu
pinky Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Din prima trebuia sa te bagi la BIOS. Il suspectez a fi UEFI, ceea ce inseamna ca "ai cam dat de dracu".Eu ma feresc de rebilari la Sony deoarece se deformeaza foarte usor. Se deformeaza insesizabil dar daca pui chipset-ul pe muchie pe suprafata, se vede diferenta de 0,2-0,5 mm. ceea ce e enorm. Link spre comentariu
Vizitator myshy93 Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 aveti ceva scheme pentru modelu asta? Link spre comentariu
pinky Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 probabil ca e asta: http://elektrotanya.com/quanta_zs_hk5_r ... nload.html Am cautat dupa schema pentru MBX-269 si Gogu a zis ca e vorba despre quanta hk5. Vezi daca se potriveste. Link spre comentariu
Vizitator myshy93 Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 asta este, ms mult vad ca are biosul pe pe spi, integrat cu 8 pin, este wimband, as putea sal rescriu.. Link spre comentariu
Vizitator myshy93 Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Am rezolvat problema, am facut dump la memorie (bios) si l-am scris la loc si a mers, IS ALIVE ms pt ajutor Link spre comentariu
pinky Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Am rezolvat problema, am facut dump la memorie (bios) si l-am scris la loc si a mers, IS ALIVE ms pt ajutor Ce inseamna "am facut dump la memorie" ? Adica ai copiat continutul si l-ai reintrodus sau ai gasit dump pe care l-ai turnat in memorie ? Link spre comentariu
Vizitator myshy93 Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Am copiat continutu si la pus inapoi in memorie, stiu ca nu are nici o logica dar a mers... Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 prima oara cand am citit chestia asta am avut impresia ca am inteles eu gresit, ciudat Link spre comentariu
porscheg Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Are logica. Practic l-ai resetat. Un fel de a scoate bateria de bios. Am mai patit sa plece chiar si fara rescriere. Ai avut noroc sa nu fie alterat. De altfel se altereaza de obicei cand se duce si memoria. Sunt serii proaste de memorii. Link spre comentariu
mihaicozac Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Sau s-a jucat cu aerul cald în zona BIOS-ului la dezlipire-lipire şi a încălzit zona de pe placă, pe lângă SB, timpul va arăta dacă a fost doar rescrierea. Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 salut... am si eu o problema asemanatoare..rog, imi da si mie un coleg un bios?..ms.. placa de baza este ptr un Sony vaio DAOHK5MB6F0 MBX-269 REVF..MS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum