Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

anomalie senzori parcare

Vizitator aliontes

Postări Recomandate

Vizitator aliontes

Am si eu o problema cu senzorii de parcare la masina.

La instalatie de asistenta parcare cu 4 senzori in spate, cind dau inapoi fara a fi vreun obstacol mi se aprind toate ledurile corespunzatoare partii dreapta si suna alarma de atentie , ca si cum ar fi un obstacol la 0, 4 metri.

Fiind un dispozitiv electronic ,cer si eu un sfat la cei pregatiti.

Ce verificari sa mai fac poate elimin eroarea? Am verificat senzorii sa nu fie opturati,altceva nu mai stiu.

Care ar putea fi problema si daca s-ar putea remedia.

Multumesc pentru ajutor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danb1974

1

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

Vizitator elmike

Date suplimentare pot fi aflate din programul de diagnoza specializat pentru masina d-voastra. Faceti o verificare si resetare a erorilor. In cel mai rau caz poate fi chiar un senzor defect.

Link spre comentariu
Vizitator aliontes

Date suplimentare pot fi aflate din programul de diagnoza specializat pentru masina d-voastra. Faceti o verificare si resetare a erorilor. In cel mai rau caz poate fi chiar un senzor defect.

:aplauze Ati mers prea departe. Dispozitivul este aftermarket ,nu e original din fabrica. E buna idea sa verific senzorii ,sa-i inlocuiesc cu ceilalti doi din partea stinga.Daca tot asa face , e clar ca e modulul afectat .
Link spre comentariu
Vizitator aliontes

Spre norocul meu,desi nu am demontat nimic sa verific ,de doua zile dispozitivul lucreaza normal!Chiar nu mai inteleg ce s-a intimplat ... Cred ca ar putea fi componentele electronice din modul care nu lucrau in parametri. Poate vreun condensator sau vreo dioda...care si-a revenit intre timp.

Link spre comentariu
Vizitator aliontes

Problema apare doar la frig?

Interesanta abordare: cred ca fenomenul a aparut cam de 10 zile incoace cind a fost frig! De alaltaieri ,de cind s-a incalzit nu a mai dat eroarea respectiva. Totusi, ma gindesc cum de n-a facut figura aceasta iarna trecuta!Poate va referiti si la acest aspect ,daca raspundeti. Multumesc!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări