Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Turbina pompa submersibila

GEO 53 BN

Postări Recomandate

Buna seara,Am o pompa submersibila,folosita pentru golirea unui bazin colector al apelor uzate din gospodarie,de vreo 10mc.Ploile au antrenat pamint,pietris care s-a adunat pe fundul, bazinului.Gind am golit apa din bazin,pompa a scos si pamintul si pietrisul depus pe fundul lui.Rezultatul-ciobirea paletelor turbinei. Mentionez ca paleta este facuta din PVC cu diametrul de 90mm,avind in centru ,din fabricatie,o bucsa cu gaura filetata, M7.Unde as putea gasi o asemenea turbina?Am cautat turbine pe la magazinele de profil dar toti ,dar absolut, toti mi-au recomandat sa cumpar alta pompa,motivind ca nu o sa gasesc turbine ca piese de schimb. Pompa o am de vreo 7 ani si nu am avut nici o problema cu ea.Parca nu ma lasa inima sa dau 130-180 roni pe alta noua,atita timp cit pompa inca merge.Daca se ardea motorul,sigur nu ma complicam cu rebobinatul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GEO 53 BN

2

• validae

1

• andreivlad1999

1

Top autori în acest subiect

Pune o fotografie cu pompa in care sa se vada si eticheta produsului.

Pompa este cumparata cam demultisor si avind in vedere in ce conditii a lucrat,nici o sansa sa stiu ce a scris pe ea cind am cumparat-o.Eticheta s-a dus de mult.In jud.Arad, sint localitati unde sint piete in diferite zile ale saptaminii.In acele piete sint comercianti din Moldova de peste Prut care vind te miri ce.Cineva mi-a spus ca as putea sa vorbesc cu vreunul dintre ei si ca e posibil sa-mi aduca asa ceva. Oricum, multumesc pentru raspunsuri.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări