GEO 53 BN Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Buna seara,Am o pompa submersibila,folosita pentru golirea unui bazin colector al apelor uzate din gospodarie,de vreo 10mc.Ploile au antrenat pamint,pietris care s-a adunat pe fundul, bazinului.Gind am golit apa din bazin,pompa a scos si pamintul si pietrisul depus pe fundul lui.Rezultatul-ciobirea paletelor turbinei. Mentionez ca paleta este facuta din PVC cu diametrul de 90mm,avind in centru ,din fabricatie,o bucsa cu gaura filetata, M7.Unde as putea gasi o asemenea turbina?Am cautat turbine pe la magazinele de profil dar toti ,dar absolut, toti mi-au recomandat sa cumpar alta pompa,motivind ca nu o sa gasesc turbine ca piese de schimb. Pompa o am de vreo 7 ani si nu am avut nici o problema cu ea.Parca nu ma lasa inima sa dau 130-180 roni pe alta noua,atita timp cit pompa inca merge.Daca se ardea motorul,sigur nu ma complicam cu rebobinatul. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Pune o fotografie cu pompa in care sa se vada si eticheta produsului. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Se gasesc si turbine, dar e mai profitabil sa-si vanda pompele. Am gasit prin Craiova, intr-o piata vre-o patru modele de turbine. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Pune o fotografie cu pompa in care sa se vada si eticheta produsului.Pompa este cumparata cam demultisor si avind in vedere in ce conditii a lucrat,nici o sansa sa stiu ce a scris pe ea cind am cumparat-o.Eticheta s-a dus de mult.In jud.Arad, sint localitati unde sint piete in diferite zile ale saptaminii.In acele piete sint comercianti din Moldova de peste Prut care vind te miri ce.Cineva mi-a spus ca as putea sa vorbesc cu vreunul dintre ei si ca e posibil sa-mi aduca asa ceva. Oricum, multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum