Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cablu tv

Vizitator floryn100

Postări Recomandate

Vizitator floryn100

O rugaminte pentru cunoscatori si pentru cei care au mai facut,de ce as mai avea nevoie pentru realizarea unui amplificator de cablu tv in afara pieselor din schema electrica de mai jos.Sper sa nu ofensez pe nimeni.

post-72911-139829687742_thumb.gif

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valangjed

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Banuiesc ca va referiti la cablu TV analogic.Mie nu-mi prezinta nici o garantie schema dar ca sa revenim la subiect, acest montaj trebuie bagat intr-o cutie metalica, de preferat din aluminiu dar merge si din tabla zincata, mufele de intrare si iesire trebuie sa fie mufe F660 (daca aveti un spliter TV le puteti recupera de acolo) pentru a nu avea interferente.Parca era un coleg la sectiunea "Bazar" care vindea amplificatoare CATV la preturi rezonabile, zic eu.Dumneavoastra decideti :da .

Link spre comentariu
Vizitator floryn100

Mersi mult de tot de ajutor,intr-adevar la cablu TV analogic ma refeream,pur si simplu vreau sa pun schema in aplicare doar ca un simplu test,schema fiindu-mi necesara pentru realizarea unui proiect.Multumesc mult pentru sfaturi si pentru timpul acordat. :aplauze :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări