Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator din Rostov 105

Vizitator diabolix

Postări Recomandate

Vizitator diabolix

Salutare. Am si eu o oarecare mare problema. Am luat de la un prieten un amplificator care defapt era partea de amplificare si alimentare a unui Rostov 105. Toate bune si frumoase pana cand prietenul asta mi-a cerut suporti de plastic ai condensatorilor, i-am dezlipit firele si nu le-am mai pus la loc iar dupa 2-3 saptamani cande le-am lipit am inversat 2 intre ele si imi tot ardea siguranta, i-am pus una mai mare si s-a inrosit un fir de la condensator, in cele din urma dupa vro jumatate de an m-am hotarat sa nu il mai fac si i-am taiat firele. Acum imi pare rau si as vrea sa stiu daca pot gasi o schema sau niste poze cat mai eplicite despre legaturile dintre acestia, as vrea sa ii inlocuiesc si condensatori, am gasit o schema dar e in rusa si nu prea inteleg ce si cum este pe acolo. Am cateva poze cu piesele sa va arat, am si finali dar nu i-am fotografiat.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări