bluerocket Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Salut. Am primit un elicopter de la unul dintre amicii mei, demontat (saracul n-a reusit sa-l monteze inapoi) insa eu bineinteles am reusit (mhm). Transimisa wireless ok, elicele se invart spectaculos dar elicopterul nu mi se ridica. Elicele mari nu sunt prinse tocmai cum "trebuie", in loc de lacasul acela (uitati-va in imagine) l-am prins cu un surub micut tot unde vine prins in "original" dar fara sa aiba piesa aceea neagra de deasupra locului unde e elicea. Care ar mai putea fi motivele pentru care elicopterul nu se ridica? Acesta este modelul: Link spre comentariu
danb1974 Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Trebuie sa intreb, dat fiind ca s-a umblat la el: elicea mare sufla un jos? Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Eu intreb, cum se invarte elicea: in sens orar sau antiorar? Link spre comentariu
bluerocket Postat Octombrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Trebuie sa intreb, dat fiind ca s-a umblat la el: elicea mare sufla un jos? Nu pot sa-mi dau seama daca sufla sau nu in jos. Link spre comentariu
bluerocket Postat Octombrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Eu intreb, cum se invarte elicea: in sens orar sau antiorar? Ei bine, in sens orar. Am vazut ca asa se invart majoritatea elicopterelor. Am inversat firele sa vad daca se ridica in caz de elicele se invart in sens anti-orar dar ... nimic. Bateriile sunt full incarcate. Care o fi baiul? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Daca nu ai montat bine balansierul acela negru care controleaza pasul colectiv al elicelor, nu se va ridica.Elicele se invart in sens corect, dar nu au unghiul de atac corect.Practic, ele taie aerul fara a asigura portanta. Pune balansierul la loc si va zbura. Link spre comentariu
danb1974 Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 validae, asta e un heli cu pas fix, tre sa miste de pe jos oricum ar fi, chiar si fara flybarNu cred ca ai cum sa montezi gresit flybar-ulDintr-un motiv sau altul elicea nu "sufla" cu destul "plamin" ca sa-l ridice, pale montate invers, motor defect, baterie slaba, asa la ghiceala nu merge Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Pai colegul zicea ca nu a mai montat flybar-ul respectiv si ca a improvizat ceva ca sa monteze elicea.Posibil sa fi montat elicele fara unghi de atac. Dar ar trebui sa puna o poza cu elicopterul in cauza, doar asa ne putem lamuri. Link spre comentariu
danb1974 Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Pai daca e cu piese lipsa... din seria am si eu o masina, nu i-am montat decit o parte din motor si supriza nu merge... Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Citez: ,, Elicele mari nu sunt prinse tocmai cum "trebuie", in loc de lacasul acela (uitati-va in imagine) l-am prins cu un surub micut tot unde vine prins in "original" dar fara sa aiba piesa aceea neagra de deasupra locului unde e elicea. Care ar mai putea fi motivele pentru care elicopterul nu se ridica? "Va dati seama ca a montat elicele aiurea, cum sa mai si zboare ?Repet, o poza a elicopterului asa cum e montat acum, ar face lumina in acest caz. Link spre comentariu
hades19 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 chiar daca se ajusteaza manual avansul la pale ca sa se ridice, e salbatic rau fara flybar, fara acea bara nu e de zburat! Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 De un an cred că și-a dat totuși seama ce avea elicopterul ăla Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum