Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare la placute ram

xragon

Postări Recomandate

eu am aceasta placa de baza http://www.foxconnchannel.com/ProductDe ... uage=en-us si eu am o memorie de 1 gb ddr2-800 , si vreau sa mai pun un giga dar mi sa zis sa iau de aceasi frecventa ca sa nu le citeasca "separat" si daca nu ma insel eu am placa de 800mHz , si daca mai iau una tot de 800 e perfect dar pe siteul unde este placa de baza imi da alte frecvente , se intampla ceva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

3

• elmar

2

• validae

1

• InfoBit

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai ca sa nu mai existe nici un dubiu...scoateti memoria care o aveti in calculator si vedeti ce scrie pe ea...indicat ar fi ca sa luati aceeasi memorie 1g(de acelasi fel si aceeasi firma) sau una de la alta firma de 2g (in acest caz ,sa eliminati pe aceea de 1g daca nu e compatibila)

Link spre comentariu

pai eu am marca GeIL pe placuta si am una singura , ar acestea se dau la kit (2X1gb) eu am doar una , uitati si seria sa vedeti de care este GX22GB6400DC si vreau sa pun una de kingston kingmax sau winchester

Link spre comentariu

e o problema faptul ca aceasta memorie face parte dintr-un kit de 2g...

cel m ai indicat ar fi sa cumparati kitul de 2g (de acelasi fel cu memoria din calculator)

si daca aveti noroc poate sa aveti 3g memorie ram...

daca luati inca una de 1g(de la alta firma) e posibil sa nu mearga decat cu una din ele...(deci veti ramane tot cu 1g) :nebunrau:

poate vreti sa riscati si sa cumparati o memorie de 1g ? va trebuie o memorie de 1g DDR2 PC2-6400 800MHz 240-Pin(asa am gasit eu specificatiile acestei memorii ram)

Link spre comentariu

La placa de baza pe care o aveti, ideal ar fi sa cumparati un kit dual-channal, (doua memorii cu valori identice) ca sa beneficiati de performantele maxime ale placii. Desi magistrala FSB este de maxim 1066, din pacate frecventa memoriilor suportate este de maxim 667 in sistem dual channal. As sugera sa luati un chit de (2X2 GB 800MHz) sau mai mult, pentru a sesiza o diferenta in functionare PCului. La adaugarea a 1GB mariti valoarea, dar la o viteza mai scazuta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări