Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem Genius 5.1 SW-HF 5005

Vizitator vierumihai

Postări Recomandate

Vizitator vierumihai

Salut,Vreau sa achizitionez un sistem 5.1 si anume Genius 5.1 SW-HF 5005, 150W RMS, cherry,pret 350 LEI.Problema este ca ele trebuie montate intr-o hala si doi dintre sateliti au nevoie de o prelungire de aprox.30 de m si celalalte doua de apox.20m.Va rog sa imi spuneti ce cablu trebuie sa folosesc ca boxele sa functioneze la fel de bine ca si in cazul neprelungirii ,cum il prelungesc(mufe,etc) si cam cat ma costa toata treaba asta.Si poate primesc si o parere despre sistem(raportul calitate-pret)Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crispus

1

• tavipop

1

• fritz_vali

1

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...

Eu am un sistem din asta de cativa ani si am schimbat doar condensatorii electrolitici de filtrare sursa. Sunt multumit de el.

PS : Si eu tot la fel doar 2 condensatori care au plesnit de la un fulger atat am schimbat in el ,modelul de 120w il am eu !
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

La performantele sistemului puteti sa puneti linistit cabluri de 20 sau 30m pentru fiecare satelit,DOAR ca putin mai gros, recomand 2X1mm!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări