Vizitator vierumihai Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Salut,Vreau sa achizitionez un sistem 5.1 si anume Genius 5.1 SW-HF 5005, 150W RMS, cherry,pret 350 LEI.Problema este ca ele trebuie montate intr-o hala si doi dintre sateliti au nevoie de o prelungire de aprox.30 de m si celalalte doua de apox.20m.Va rog sa imi spuneti ce cablu trebuie sa folosesc ca boxele sa functioneze la fel de bine ca si in cazul neprelungirii ,cum il prelungesc(mufe,etc) si cam cat ma costa toata treaba asta.Si poate primesc si o parere despre sistem(raportul calitate-pret)Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 ele trebuie montate intr-o hala si doi dintre sateliti au nevoie de o prelungire de aprox.30 de m si celalalte doua de apox.20m.Ptr. aceste distanțe eu recomand un amplificator de linie (http://www.partysound.ro/amplificator-1 ... -9502.html) și 4 difuzoare ca acesta: http://www.partysound.ro/difuzor-100v-m ... -1176.html Link spre comentariu
Vizitator vierumihai Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 muzica in hala nu trebuie sa se auda foarte tare,e ceva de fundal Link spre comentariu
fritz_vali Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 sistemele astea tip genius , sunt cam stricacioase. deci tot ceva cu stereo cu 2 boxe sunt mai solide si cu statie. Link spre comentariu
crispus Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Eu am un sistem din asta de cativa ani si am schimbat doar condensatorii electrolitici de filtrare sursa. Sunt multumit de el. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Eu am un sistem din asta de cativa ani si am schimbat doar condensatorii electrolitici de filtrare sursa. Sunt multumit de el.PS : Si eu tot la fel doar 2 condensatori care au plesnit de la un fulger atat am schimbat in el ,modelul de 120w il am eu ! Link spre comentariu
tavipop Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 La performantele sistemului puteti sa puneti linistit cabluri de 20 sau 30m pentru fiecare satelit,DOAR ca putin mai gros, recomand 2X1mm! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum