steffy89 Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Salutare tuturor! Am doua tweetere dinamice si vreau sa le montez intr-o incinta acustica dar problema este ca nu mai am sarma ca sa fac bobinele unui filtru pe doua cai.Are ceva daca il pun doar inseriat cu un condensator si o rezistenta? Tweeterul va lucra intre 50 si 100W RMS.Are ceva daca pun doar atat,fara bobina? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 In mult boxe sunt puse asa doar cu un condensator in serie.Ala este pe post de filtru pentru a nu trece frecventele medii si joase la dif.Deci merge si asa daca nu vrei calitate mare. Link spre comentariu
steffy89 Postat Octombrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Sa inteleg ca daca as avea rabdare sa fac rost de sarma si sa fac un filtru pe doua cai as avea claritate mai buna decat cu un singur condensator?Pai atunci nu-mi ramne decat sa desfac niste transformatoare pentru sarma! Sau daca folosesc miez de ferita pentru economie? Link spre comentariu
steffy89 Postat Octombrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Am incercat sa introduc o bobina in circuit,ca in imaginea de mai jos dar imi atenueaza foarte mult inaltele.Unde este greseala? Link spre comentariu
laur_12 Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 cam asta ar fi un simplu filtru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum