Vizitator ionut_negoita89 Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Buna seara,Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intr-o problema...Am un cooler pt laptop ,iar din cooler iese o mufa jack(atasez si poze) cu 2 fire rosu si negru si vreau sa-l conectez la o mufa usb cu 4 fire (rosu,albastru,alb si galben) (poza atasata) .Mentionez ca au fost lipite de un vecin si a mers ,dar din pacate am tras fara sa vreau si a iesit . Mufa usb are cele 4 fire cu izolatie pe ele(lipit scoci) .Intrebarea mea este cum prind mufa de la cooler jack la mufa usb adica din rosu si negru (jack) la - rosu galben albastru si alb? Care cu care.De mers trebuie sa mearga ca au fost facute de vecin mai acu ceva timp, insa nu stiu cum sa fac legaturile si sa nu gresesc ceva.Va rog sa fie o explicatie pe intelesul meu(incepator)Nu ma princep deloc in domeniul astaAtasez 2 poze pt o clarificare mai buna .Multumesc celor ce ma vor ajuta! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 In primul rand aceea nu este o mufa jack Si de legat se leaga negru la alb si rosu la rosu pe mufa usb, galben si albastru sunt pentru date de la USB ! Link spre comentariu
Vizitator ionut_negoita89 Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Va multumesc mult! Acu le fac legatura. Link spre comentariu
Vizitator ionut_negoita89 Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Tot nu merge cand il conectez la laptop scrie "USB DEVICE NOT RECOGNIZED"....Ce sa i fac?? Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Baga mufa USB in PC si vezi pe ce fire scoate 5V. Probabil Rosu (+) si Albastru (-).Evident ca portul USB il simte ca un consumator, dar nu poate comunica (firele nefiind conectate). Link spre comentariu
Vizitator ionut_negoita89 Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Nu se invarte cooleru (are o mica tendinta face f putin ) cand il conectez dupa nimic. Ce sa i mai fac ?Cum se cheama firul ala care nu este jack? Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Rosu cu Rosu, Albastru cu Negru. http://en.wikipedia.org/wiki/USB Link spre comentariu
Vizitator ionut_negoita89 Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Rosu cu Rosu, Albastru cu Negru.http://en.wikipedia.org/wiki/USBIti multumesc din suflet, merge! Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 In primul rand aceea nu este o mufa jack Ba este. Jacurile nu sînt doar cele de semnal audio, ci au o grămadă de forme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum