Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema inserare OLE object in Excel sub Windows 7

bogdanovich

Postări Recomandate

Salut,De ceva vreme ma confrunt cu o problema de care nu-i dau capat si-mi strica toate documentele Excel daca incerc sa le modific si sa le salvez.Problema pe care o am se rezuma la una simpla:Vreau sa inserez intr-un document Excel o poza ca si Object pe calea Insert, Object, Create From File cu obtiunea "display as icon" de unde setez eu o iconita cum vreau sa-mi arate obiectul in Excel dintr-un dll de pe windows32 propus de Excel, de obicei packager.dll.Toate bune si frumoase, obiectul e inserat asa cum vreau eu, cu iconita pe care am setat-o, numele pe care l-am setat, dimensiunea default.Problema e ca atunci cand incerc sa salvez documentul imi schimba la obiect, iconita si dimensiunea si nu inteleg ce program sau ce obtiune imi face acest lucru. Nici macar nu stiu daca e din vina windows-ului (7) sau din cauza Excel-ului (2007 pe 64 de biti).Asa cum v-am spus am rezumat problema la un sg obiect, documentul meu are sute de poze grupate pe coloane si pe toate le schimba la un Save :((. Multumesc de orice sfat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanovich

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări