Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transformator de inalta tensiune

frici

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• frici

4

• validae

1

• dan cod

1

• valangjed

1

Top autori în acest subiect

Unde si pt. ce doriti sa folositi acest gard electric?Cunoasteti legislatia in vigoare pt. astfel de constructii?

salut. La tara vreau sa-l folosesc ptr vite la aproximativ 3km de gard
Link spre comentariu

cu traful s-ar putea sa omori pe cineva, asa ca ai grijain principiu poti folosi un traf de cuptor cu microunde (~2000v) dar cum am zis e destul de periculos.cel mai bine e sa folosesti schema cu bobina de inductie, e sigura si eficienta (~20000v)cel putin cu asta nu trebuie sa iti faci griji ca omori pe cineva-cu trafu e ca si cum ai conecta direct de la prize, deci ai grija icon_jook

Link spre comentariu

Transformator de inalta tensiune nu este eficient din anumite considerente.... Sa l-e lasam acuma.Poti realiza montajul cu transformatoare cu miez de Ferrita sau Feroxcub (TV) cu frecventa de lucru de 15.625Hz. Asa merge mult mai bine. Reglajul tensiunii se realizeaza prin reglarea frecventei de lucru.Hai sa traiesti,

Link spre comentariu

Transformator de inalta tensiune nu este eficient din anumite considerente.... Sa l-e lasam acuma.Poti realiza montajul cu transformatoare cu miez de Ferrita sau Feroxcub (TV) cu frecventa de lucru de 15.625Hz. Asa merge mult mai bine. Reglajul tensiunii se realizeaza prin reglarea frecventei de lucru.Hai sa traiesti,

Salut. Poti sa-mi arati concret din ce anume si cum.mersi. : :41
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări