Vizitator beny_banana Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 am un sistem logitech z523 si cind vreau sa dau basul mai tare se aude ca si cind nu ar avea masa. l-am desfacut si e ok . Toate lipiturile,firele etc ok. merge perfect dar cind ii dau basul bizaie subwoofer-ul si cu semnal si fara. Mentionez ca nu conteaza cum dau incet sau tare sistemul, bizaitul in subwoofer ramine iar de disparut dispare cind iau basu de tot. de unde ar putea fi problema? Link spre comentariu
dude123 Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 am un sistem logitech z523 si cind vreau sa dau basul mai tare se aude ca si cind nu ar avea masa. l-am desfacut si e ok . Toate lipiturile,firele etc ok. merge perfect dar cind ii dau basul bizaie subwoofer-ul si cu semnal si fara. Mentionez ca nu conteaza cum dau incet sau tare sistemul, bizaitul in subwoofer ramine iar de disparut dispare cind iau basu de tot. de unde ar putea fi problema?Difuzorul de bas in ce stare este? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum