Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema DVR Full HD

Vizitator MARIO5205

Postări Recomandate

Vizitator MARIO5205
BUNA ZIUA.AM UN DVR CARE PRIMESTE IMAGINE FUL HD ,O INREGISTREAZA SI LA IESIRE AM 3 POSIBILITATI PE VGA,PE HDMI SI PE MUFE BNC.PE VGA SI HDMI MERGE FOARTE BINE DAR PE BNC NU VREA SA SCOATA IMAGINE .NU MAI AM NICI O IDEE UNDE SA APELEZ.UNITATEA SE NUMESTE RAPTOR HD+,ESTE PRODUS DE AMERICANI,ESTE UN CALCULATOR CU I7 SI WINDOWS CA SISTEM DE OPERARE.DACA PE GOOGLE SCRIETI RAPTOR HD+http://www.raptorddr.com/index.php?p=rhdp O SA VEDETI DESPRE CE ESTE VORBA.AM CREZUT CA DACA FAC ULTIMELE UPGRADE URI SE VA REZOLVA ,DAR PROBLEMA PERSISTA SI DUPA UPGRADE.VA ROG FRUMOS AJUTATI MA SA GASESC O REZOLVARE DEOARECE TREBUIE SA FOLOSESC MUFELE BNC LA IESIRE ,PT A TRIMITE SEMNAL 1080P LA MONITOARE EXTERNE. ADRESA MEA DE MAIL ESTE [email protected] :cry:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

1

• ComponentePc

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

bine ai venit pee forum,ti-a ramas tasta caps lock blocata, incearca te rog sa te calmezi si reformuleaza textul cu litere normale, personal nu am putut sa ma concentrez sa citesc, sunt oameni faini aici care te ajuta in limita timpului fiecaruia, trebuie sa ai rabdare, poate dura si 1-2 saptamani

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări