Vizitator MARIO5205 Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 BUNA ZIUA.AM UN DVR CARE PRIMESTE IMAGINE FUL HD ,O INREGISTREAZA SI LA IESIRE AM 3 POSIBILITATI PE VGA,PE HDMI SI PE MUFE BNC.PE VGA SI HDMI MERGE FOARTE BINE DAR PE BNC NU VREA SA SCOATA IMAGINE .NU MAI AM NICI O IDEE UNDE SA APELEZ.UNITATEA SE NUMESTE RAPTOR HD+,ESTE PRODUS DE AMERICANI,ESTE UN CALCULATOR CU I7 SI WINDOWS CA SISTEM DE OPERARE.DACA PE GOOGLE SCRIETI RAPTOR HD+http://www.raptorddr.com/index.php?p=rhdp O SA VEDETI DESPRE CE ESTE VORBA.AM CREZUT CA DACA FAC ULTIMELE UPGRADE URI SE VA REZOLVA ,DAR PROBLEMA PERSISTA SI DUPA UPGRADE.VA ROG FRUMOS AJUTATI MA SA GASESC O REZOLVARE DEOARECE TREBUIE SA FOLOSESC MUFELE BNC LA IESIRE ,PT A TRIMITE SEMNAL 1080P LA MONITOARE EXTERNE. ADRESA MEA DE MAIL ESTE [email protected] :cry: Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 bine ai venit pee forum,ti-a ramas tasta caps lock blocata, incearca te rog sa te calmezi si reformuleaza textul cu litere normale, personal nu am putut sa ma concentrez sa citesc, sunt oameni faini aici care te ajuta in limita timpului fiecaruia, trebuie sa ai rabdare, poate dura si 1-2 saptamani Link spre comentariu
ComponentePc Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Daca pe BNC nu afiseaza nimic, verifica mufele, alimentarile si convertorii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum