Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legare relee geamuri electrice....

Vizitator pigutzu

Postări Recomandate

Vizitator pigutzu

salut,ma poate ajuta cineva cu o schita pt a face din aceste relee un modul de ridicare/coborare geam electric auto?butonul este unul clasic fara nici un contact in repaos, are 3 pini.

post-27049-139829685922_thumb.jpg

post-27049-139829685924_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mariusik49

2

• Dr.L

1

• moduino

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu o sa reusiti niciodata sa faceti asa ceva cu releu pe care ati vrea sa il montati,trebuiesc neaparat relee cu NC(normal conected 87a) in "repaus"(normal GND) si la actionare comuta pe 12v.daca montati releele pe care doriti o sa aveti numai 12v sau gnd depinde cum il legati.

Link spre comentariu

Cum a zis si colegul, releul tau are 2 contacte NO in paralel (87). Trebuia sa fie unul NO (87) si unul NC (87a), adica iti trebuie un comutator. Cu ce releu ai tu, iti trebuiesc 4 buc sa realizezi schimbarea de sens...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator pigutzu

Multumesc pentru sfaturi. Credeam ca o sa sczp de achizitionarea altor relee. Pe acestea le aveam acasa si stateau degeaba. :41

Multumesc,Am gasit ambele relee in panoul din fata al unui E39 si am rezolvat problema... :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări