Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ASUS K54C - Chipset "BIOS" defect

pinky

Postări Recomandate

Sincer vad o problema mare cu Asus am incercat o dat un update de bios oficial si laptopul a murit complet.Dar copiasem memoria initial asa ca a fost usor si doar am rescris-o .Chestia este ca nu pot copia un bios de laptop cu win8 in al laptop deoarece risc sa vad pe laptopuri avertizarea pentru licenta (practic la noile laptopuri licenta este in Bios)As dori mai multe informatii va rog ..mai pentru incepatori .Daca salvez ceva din memoria veche si iau de la alt laptop bun sau din biosul oficial cum fac .Nu pot sa risc sa ma trezesc cu doi clienti la usa doar ptr motivul ca am bagat la amandoi acelasi bios si da Win8 vreo prostie.Ps:Stiu ca unii mai destepti vor incerca fraze de genul "cauta nu cere"..dar sincer : acum am un laptop la reparat si peste cateva ore apare un lcd sau cine stie ce prostie electronica .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pinky

6

• gabiz_ro

4

• George(sb)

2

• porscheg

2

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări