Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stie cineva ce este aceasta componenta?

twinvortex

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• twinvortex

7

• The Stressmaker

6

• validae

1

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu tot ce are picioruse de stecker se baga neaparat in priza de 220Vc.a.Poate se alimenta dintr-un alimentator didactic la tensiuni mici.

Asa ma gandesc si eu.Poate totusi stie cineva ce este .
Link spre comentariu

nu este un adaptor pentru antena? la radiourile vechi aveau cele doua picioruse. cu stima, eugen

Radiourile vechi nu aveau picioruse ci doua borne in spate,o borna pentru antena iar cealalta pentru impamintare.
Link spre comentariu

incearca sa masori cu un multimetru rezistenta dintre steckere... si aproximativ sa ai ideie, uitate ianuntru in chestia ceia nu are ceva contacte?

am masurat si nu am deloc rezistenta.O borna corespunde cilindrului exterior si cealalta miezului din centru.Este o bucata de textolit prin care trec firele spre cilindru exterior si miez.Nu este nici un montaj .
Link spre comentariu
Vizitator Mircel

O borna corespunde cilindrului exterior si cealalta miezului din centru.Este o bucata de textolit prin care trec firele spre cilindru exterior si miez.

Este ce a mai rămas dintr-o cafetieră ce a funcționat pe bază de electroliză.
Link spre comentariu

Subscriu la ce a scris dl. eugenbt pentru ca seamana cu mufa tv care e pe cablu iar cele doua picioruse probabil ca se foloseau la vre-un adaptor/balun etc. Nu m-ar mira ca sa fie doar o jumatate din adaptorul de la 300ohm la 75 ohm de la o antena de camera.Poza este facuta cu "macro" asa ca nu exista o referinta la dimensiuni, neavand alt reper inafara foii pe care este asezata. Daca exista si niste dimensiuni in mm atunci este mai usor sa gasim ce e. Asa ca, daca are dimensiuni mari si bornele au aceeasi distanta ca la steckerele normale atunci este ceva asemanator fierbatorului prin electroliza iar daca este mic si diametrul corespunde celui de la borna de antena tv atunci e un adaptor pentru TV.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări