Vizitator A1yn88 Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Buna, am si eu o problema cu un laptop Asus K50C. Se vede slab pe display-ul propriu dar pe monitor extern merge perfect. Vreau sa zic ca nu se doar o umbra greu vizibila cum e incazul invertoarelor defecte, se vede aproximativ cum ai da la minim luminozitatea ecranului, poate putin mai slab. Am schimbat display (care are inclus in el invertorul) si banda si tot la fel. Ceva sfaturi?! Multumesc. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Nu e din setari? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Nu e din setari? Mai mult ca sigur ca uita sa ne spuna daca a folosit Fn + soare+ Link spre comentariu
Vizitator A1yn88 Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Ma gandeam daca sa specific chestia asta...dar am uitat, da, normal ca toate setarile posibile le-am verificat si toate sunt la maxim. Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 http://www.spectrah.com/product/lcd_pan ... -final.pdf vezi la pagina 8 pinii 35 si 36 ce tensiuni au, joaca-te din soft vezi cum se modifica tensiunile, in cel mai sumbru caz incearca sa alimentezi manual, rog colegii de forum sa isi dea cu parerea Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Ce tensiune ai pe comanda brightness , inverter ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum