Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Platinium 21S3

ionbel1

Postări Recomandate

Cum se intra in service menu la acest tv?Pe sasiu scrie 5800-A3P610-01 si este facut cu TDA 9363PS/N3/501.Are sunetul la maxim de la prima linie a afisajului si as vrea sa intru in service menu poate este setat de acolo la maxim.Am incercat mai multe variante si nu am reusit.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionbel1

2

• mariancalinescu

1

• iuliantv

1

• laur_12

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am reusit sa intru in service menu cu varianta Domnului Mariancalinescu si am gasit parametrul vol.,problema este ca la iesirea din service oricum ai regla volumul,el ramine stabil la valoarea reglata din service menu,desi osd-ul imi arata ca volumul creste sau scade.Tot in service menu am gasit parametrii VL 5,VL 20,VL 40 VL 60 VL 80 ,fiind setati 5,20,40,60,80,banuiesc ca astea ar fi treptele de reglare a volumului.Am mai gasit si urmatoarele optiuni;OP1 88,OP2 62,OP3 3,OP4 112,OP5 223,OP6 42,OP7 255,OP8 255.Nu stiu daca sunt corecte asa ca daca ma poate ajuta cineva ii multumesc.Am gasit undeva ca ar fi dat acest tv. in revista SERVICE TV NR 10,dar din pacate nu o am,m-am oprit la numarul 8.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări