Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare kit

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Atata vreme cat sarcina folosita nu va fi decat de minim 8 Ohm si se va folosi un radiator bun, nu vad nici un motiv pentru care sa nu se apeleze la TDA7294, cei 40V nu sunt limita maxima a tranzistoarelor sale, ci o limita impusa de regimul termic/disipatia raportata la sarcina folosita, daca asiguri o racire eficienta si o sarcina de minim 8 Ohm atunci merge fara probleme la 40V pe ramura, mai ales ca in sarcina cel mai probabil se va cobora pe la 35...

Link spre comentariu

Marian are dreptate. Personal am alimentat kitul TDA7294 cu +/- 40v. si pe deasupra in punte :da ,bine-nteles cu un ditamai radiator si ventilatie fortata, pe numai 8 ohmi merge excelent. La inceput aveam indoieli dar cum ca n-aveaam un traf mai ''finut'', am facut testul si am ramas uimit.(functioneaza fara interventii de 3 ani) La urmatorul kit, alimentat la +/- 37v. intra protectia cand era in blana,si asta numai din cauza radiatorului insuficient. In concluzie, daca ai radiator bine dimensionat, TDA7294 merge si in punte la +/-40v. chiar si pe 8 ohmi! bafta icon_jook

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări