Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Minisistem audio Sony HCD

Vizitator georgedany

Postări Recomandate

Vizitator georgedany

Buna ziua. Am un minisistem Sony HCDT1 made in japan. Functioneaza perfect pe tape, radio. Pe CD mai ales pe discurile de calculator se aude un fasait ciudat. Zgomtul este regulat si pare ca vine de la rotatia discului (un fel de brum). Pe cd-urile originale este mai putin accentuat si am gasit si cd pe care nu se auzea aproape deloc. Blocul optic pare ok, lentila curata. Care ar fi cauza?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

1

• puriu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cauza ar putea fi chiar formatul inregistrarii. Daca e .mp3 se poate auzi prost. Formatul audio al discurilor de firma are sisteme de detectie si corectare a erorilor (chiar daca discul e zgariat sau gaurit), dar ocupa foarte mult spatiu pe disc. Se poate incerca o conversie a fisierelor .mp3. Faptul ca discul este scris pe calculator sau presat in matrita e irelevant. Discurile scrise cu laserul au, totusi, o viata scurta, iar in timp numarul erorilor creste.

Link spre comentariu
Vizitator georgedany

Microsistemul nu citeste mp3. Atat pe radio cat si pe auxiliar se aude perfect. Pe CD apare acest fasait ciudat. Asa cum am spus optica e curata, mecanismul CD pare impecabil. CD-urile le citeste instant, deruleaza pe piese etc. Si totusi....

Link spre comentariu

nu cred ca va merge cu conversia din mp3 in wave , deoarece e slab calitativ mp3-ul .. dar posibil sa elimine zgomotul ala de fond. doar ca lasa de dorit calitatea sunetului , odata ce a fost convertit din formatul lui original.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări