Vizitator epure Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 Vad ca iubiti in mod deosebit amplificatoarele auto, alimentate la 14,4V, asa ca va prezint si eu unul pe care poate nu-l stiti. Nici aici S.T nu se dezmint si au pus in pdf si cablajul. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 exista rubrica de "autosound" daca nu ai observat-oSe muta acolo Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 pare cam simpla schema, la cat ar ajunge oare constructia lui ? Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 dupa cate am observat numai integratul costa aproape 35 ron, cat despre restul pieselor ajungi la 40 ron ...mi se pare un pretz acceptabil Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 13, 2006 Partajează Postat Septembrie 13, 2006 cam MAAAAAAARRREEEEE acel PCB...creati-va altul mai mic ...in rest e OK integratul...merita incercat si apoi vandut, ca doar nu fac muzeu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum